Vacature invulling

Vacature invulling bij een werkloosheidspercentage van 3.2%

De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat organisaties veel energie dienen te steken in werving en selectie. Op technisch niveau zien we dat de traditionele wijze van werven nog steeds veelvuldig gebeurt, terwijl de markt behoefte heeft aan een andere benadering. Kort gezegd; Kandidaten melden zich niet meer zo snel uit zichzelf aan, dus dienen organisaties zich te bevinden waar kandidaten zich het meest ophouden; Instagram, Facebook en TikTok. 

Veel organisaties maken gebruik van landingspagina’s waar kandidaten verplicht zijn om hun CV en motivatie in PDF formaat te uploaden. Daar dit voor veel mensen via het mobiele platform al een uitdaging is, is het ook de vraag wie op dit moment de motivatie zou moeten delen. 

Door gebruik te maken van adverteren op Instagram, Facebook en TikTok, zorgt Red Rocket ervoor dat uw doelgroep in aanraking komt met uw openstaande vacatures. 

Aanwezig zijn waar de doelgroep zich bevindt.

Red Rocket biedt een totaalpakket van A tot Z. Dat betekent dat vanaf de eerste impressie tot een volledige kandidaat-kwalificatie verzorgt wordt door ons. Op social media vlak houdt dat in dat vanuit de identiteit van onze klanten geadverteerd wordt met de openstaande posities. 

Red Rocket vraagt beperkte en tijdelijke toegang aan tot de  Meta-omgeving (Facebook & Instagram) en optioneel TikTok-omgeving, zodat er vanuit de klant kan worden geadverteerd. Door de jarenlange ervaring in lead generatie en vacaturewerving, worden converterende advertenties gecreëerd die aansluiten bij de identiteit van de klant. 

Chatbot demo