Lead Generatie

Het ijzer smeden als het op z'n heetst is. 

Een gezonde toestroom leads is onmisbaar voor vitale organisaties. Het kan echter een probleem zijn om deze allemaal direct te benaderen op het moment dat de leads nog warm zijn. Een lead die afkoelt, krijgt steeds meer tijd om te gaan kijken bij de concurrentie of gaat op zoek naar andere middelen die hen zou kunnen helpen om hun doel te behalen. 

Red Rocket zorgt met actieve Whatsapp chatbots ervoor dat hete leads direct 1-op-1 worden benaderd. Zo krijgt een lead direct opvolging en stimuleren we de commitment die een lead krijgt naar onze klanten. En dit alles is meetbaar. 

Aanwezig zijn waar de doelgroep zich bevindt.

Red Rocket biedt een totaalpakket van A tot Z. Dat betekent dat vanaf de eerste impressie tot een volledige lead-kwalificatie verzorgd wordt door ons. Op social media vlak houdt dat in dat vanuit de identiteit van onze klanten geadverteerd wordt met de openstaande posities. 

Red Rocket vraagt beperkte en tijdelijke toegang aan tot de  Meta-omgeving (Facebook & Instagram) en optioneel TikTok-omgeving, zodat er vanuit de klant kan worden geadverteerd. Door de jarenlange ervaring in lead generatie, worden converterende advertenties gecreëerd die aansluiten bij de identiteit van de klant. 

Een lead is een eerste contact in welke vorm dan ook.

De leads van Red Rocket worden uitsluitend digitaal gegenereerd.

Chatbot demo

Leadkwalificatie in 4 stappen

Adverteren

Red Rocket maakt op basis van aangeleverd beeldmateriaal een Facebook/Instagram/TikTok campagne die volledig aansluit de identiteit van de organisatie, en wordt geuit vanuit de omgeving van de klant. 

Alle uitingen gemaakt door Red Rocket worden pas gepubliceerd na uitsluitend akkoord van de organisatie 

Converteren

De doelgroep die interesse heeft in het product of de dienst, deelt zijn/haar data binnen de advertentieomgeving, die vaak al bekend is binnen het geselecteerde advertentieplatform. De data wordt vervolgens naar Red Rocket gestuurd, die vanuit de beveiligde Red Rocket Leads Service de Whatsapp chatbot activeert. Vanuit de Leads Service wordt vervolgens het eerste Whatsapp bericht verzonden. 

Informeren

De Whatsapp gesprekken binnen Red Rocket zijn gelijkwaardig. Het is niet alleen zaak om de juiste data te krijgen van de lead, maar ook om de lead duidelijk te informeren over de inhoud van het product of de dienst. Zo is de lead in staat om voor zichzelf te kunnen bepalen of het product of de dienst past bij de verwachting. Zo besparen wij onze klanten veel waardevolle tijd. 

Contacteren

De leads die na het gehele gesprek via Whatsapp een gewenste kwalificatie hebben, worden automatisch verzonden richting het CRM-systeem. Vanuit daar is het van belang om in persoonlijk contact te komen en de volledig geïnformeerde leads te converteren naar een nieuwe klant.