In de zomer is het weer tijd om vooruit te kijken!

Jun 12, 2024

Voor sommigen is het de mooiste tijd van het jaar, voor mij zijn het meer de feestdagen; De zomervakantie. Het halve land vertrekt naar het buitenland om de zon op te zoeken. Een blik naar buiten verraadt hoe nodig dat is dit jaar.

Anyway, to the point. Tijdens die zomervakantie, scrollen we evengoed lekker door. Er is bijna geen verschil meer in ons mobiele gedrag ten opzichte van de seizoenen. Waar we vroeger nog aan het computeren waren, zijn we nu gemiddeld een uur of 4 aan het scrollen. En met we bedoel ik: Mijzelf, jij én jouw doelgroep. Ook die maken plannen voor het laatste gedeelte van het jaar.

Daarbij heb ik ook nog eens goed nieuws; de chatbots van Red Rocket hebben ook dit jaar geen vakantieplannen. Dus terwijl jij een cocktailtje ligt te drinken op het strand, of een flinke hike aan het neerzetten bent in de bergen; genereert Red Rocket leads en kandidaten, die ook tijdens de zomervakantie 24/7 worden gekwalificeerd door onze op-maat-gemaakte chatbots.

Binnen het gesprek zorgen wij ervoor dat de kandidaat precies weet wat hem of haar te wachten staat. Dus stel dat we iets later kunnen bellen in verband met de vakanties, dan geven we dit duidelijk aan. Het managen van verwachtingen zijn de sleutel tot een succesvolle campagne.

Laten we eens kennismaken!

In deze video gaat het over bovenstaande post: